Over Campiade

Michiel Veldhuisen MSc, industrieel ontwerper en specialist in leer-innovaties
Wat anderen zeggen over Michiel:

"With his good communicating skills with subject matter experts (for example in IT and Engineering) Michiel is able to translate complex professional competences and skills into meaningful learning outcomes. Subsequently he is able to effectively deliver learning architectures, designs and courses on time - in good collaboration with stakeholders and colleagues"

"Door de professionele bijdrage van Michiel is de e-learning portal van Nyenrode verrijkt met weblectures en interactieve disussionboards. Dit project was een groot succes! Niet alleen de studenten leerden te studeren in een blended learning omgeving. Ook Nyenrode en zijn docenten hebben een nieuwe mijlpaal bereikt in hun streven te innoveren en hun studenten te blijven bedienen. Dit op een kosten-effectieve manier met behulp van state of the art technologie"

“Een vakkundig en behulpzaam manager waarbij de kwaliteit van zijn werk aanleiding geeft tot grote tevredenheid. Iemand die balans weet te vinden tussen kwaliteit en kosten die de investeringen in ontwikkeling en beheer van digitale leeromgevingen en productinnovaties vergen”

“Samen met Michiel als extern projectleider, en een team van LOI medewerkers, heb ik mogen werken aan de introductie, en 5 jaar later het ontwikkelen van de succesvolle HBO Bachelor opleiding Logistiek en Economie. De score ‘excellent’ die we als team daarvoor hebben behaald bij de visitatie zegt eigenlijk genoeg over het functioneren van Michiel onder grote druk in een complexe organisatie"

“Voor mij is betrouwbaarheid, zelfstandigheid en deskundigheid essentieel in een opdracht. Als manager kan ik niet tot in detail betrokken zijn bij een traject en heb ik dus behoefte aan iemand die het onder controle heeft, dit uitstraalt en op het juiste moment aan de bel trekt. Dat gaat met Michiel goed.”

Vanaf 1993, nadat ik ben afgestudeerd als bedrijfskundig productontwikkelaar (TU Delft, Industrieel Ontwerpen), heb ik mij intensief en met veel plezier bezig gehouden met innovatie op het gebied van onderwijs en leren voor volwassenen. Eerst werkzaam als projectmanager en daarna als businessunitmanager bij een particulier opleidingsinstituut, waarbij ik verantwoordelijk ben geweest voor een portfolio van tientallen opleidingen op MBO en HBO niveau. Ik heb mij vervolgens gespecialiseerd in online leren met als resultaat tientallen nieuwe en verbeterde leerlijnen en inhoud.
Door mijn opgebouwde netwerk, ben ik in staat goed en op tijd te leveren.

Ik blijf geboeid door de vele nieuwe ontwikkelingen en het toepassen van nieuwe applicaties binnen leer- en werkomgevingen. Gebruiksvriendelijkheid voor  de lerende staat hierbij centraal.

Meer Informatie?